O nama

Više od 17 godina, „Enterijer d.o.o.“ bavi se uvozom bele tehnike renomiranih proizvođača. Na hiljade kupaca je zadovoljno kupovinom bele tehnike u našim maloprodajnim objektima u Beogradu.

 

Outlet prodaja podrazumeva širok asortiman. Od uređaja koji su pretrpeli neznatna spoljna oštećenja (obavezno naglašavamo i fotografišemo) u procesu proizvodnje, pakovanja i transporta, preko uređaja koji su postali „zastareli“ modeli (u današnjoj industriji, reč je o vremenskom razmaku od nekoliko meseci do nešto više od godinu dana), pa sve do najsavremenijih uređaja koji su u procesu ispitivanja jer predstavljaju generaciju koja će se tek pojaviti u trgovinama i kod nas su došli iz laboratorija za testiranje! Sve u svemu – imamo skoro sve što i klasične trgovine i još štošta, po znatno nižim cenama, ali nikada nemamo nekvalitetnu belu tehniku!

 

Trudimo se da naš asortiman bude propraćen neophodnim informacijama o modelu i karakteristikama, kako biste što lakše mogli da pronađete i uporedite cene. Često se događa da takvih modela još nema na srpskom tržištu, pa cene uporedite preko interneta sa susednim i evropskim državama. Naša ponuda je, provereno, najpovoljnija u Srbiji i okruženju!

 

Svi uređaji koji se nalaze u našoj ponudi, pravljeni su po standardima kvaliteta tzv. „zapadnog tržišta“ i po broju reklamacija su daleko ispod aparata koji se većinom prodaju na istočnoevropskom, pa i našem, tržištu. Pogledajte sami i prosudite da li je ovo prilika da za znatno manje novca dođete do kvalitetnijeg i dugotrajnijeg proizvoda!

 

Prodajemo isključivo nove uređaje,sa dvogodišnjom garancijom i obezbeđenim servisom!