Novogodišnji popusti koje ne smete propustiti

Novogodišnji popusti koje ne smete propustiti
27.12.2022.

NOVOGODIšNJI POPUSTI KOJE NE SMETE PROPUSTITI

Novogodišnji praznici nose sa sobom čaroliju koja se, poput zvezdane prašine, nečujno spusti na sve nas. Obuzme nas neka neobjašnjiva dečja radost, istinska i iskrena, pa želimo da usrećimo drage ljude i ispunimo im želje o kojima su tokom cele godine maštali.

 

 

Tajna pisma Deda Mrazu umornih supruga, majki, baka i budućih i sadašnih domaćica inspirisala su nas u Outletu bele tehnike da pomognemo u ispunjenju velikih želja i zato su naši novogodišnji popusti na odabranu belu tehniku zaista neverovatni.


Za kraj ove godine imate priliku da spojite lepo i korisno i da vaši pokloni ne budu simboličan znak pažnje, već nešto što će vama i vašim voljenima zaista promeniti sledeću i mnoge naredne godine na bolje. Svakome od nas na listi želja, čak i kada znamo da su zaista male šanse da se te želje ostvare, nalazi se nova bela tehnika. Popusti u Outletu bele tehnike dokazaće vam da ništa nije nemoguće i da nova mašina za veš, frižider ili sudomašina po super ceni, čeka da nekoga istinski obraduje za praznike.


Uostalom, nemojte nam verovati na reč, uverite se lično u našim prodajnim centrima ili rezervišite i kupite nezaboravne poklone još danas.

 

Neverovatne akcije za Novu godinu – praznična raspodaja bele tehnike

Kada nas uhvati praznična euforija obično kupujemo veliki broj nepotrebnih sitnica, misleći da je za kupovinu ozbiljnih poklona, kao što je bela tehnika, neophodno planiranje i promišljanje. Uglavnom to i jeste istina, ali ove godine, uz sjajne popuste koje smo pripremili, a koje ne smete propustiti, možete Novu godinu započeti novim fenomenalnim uređajima u svom domu i sve to na veliku radost onih istih supruga, majki, baka i domaćica koje potajno to priželjkuju cele godine.

 

deda mraz pored poklona


Iz širokog asortimana uređaja renomiranih svetskih proizvođača sa naše praznične rasprodaje izdvajamo za vas:

 

  • Veš mašine – ako vam je stara veš mašina na izdisaju, pravo je vreme da je zamenite novom. Kvalitetna Candy, Beko, Whirlpool ili Indesit mašina za pranje veša ili Bauknecht i Hanseatic, proizvedene za evropsko tržište, sa fenomenalnim performansama i crvenom mašnom biće najbolji novogodišnji poklon koji ste ikada kupili. Možete birati između slim i standard modela, sa gornjim ili bočnim punjenjem, za 4 do 9 kg veša, sa unapređenom tehnologijom pranja i smanjenom automatskom potrošnjom vode, a neke mašine imaju čak i opciju higijene vodenom parom, koja uklanja 99,9 % virusa i bakterija sa garderobe

 

  • Mašina za pranje i sušenje veša – još praktičnija verzija je mašina koja i pere i suši veš i možda jedino ona može biti bolji poklon od prethodnog, a na našem novodišnjem popustu pojedine modele možete naći po ceni koja je povoljnija od standardnih perilica. Od mašine koja pere 6 kg, a suši 4 kg, koja je idealna za male porodice, do impozantnog uređaja koji pere 14 kg, a suši 9 kg veša, za velika domaćinstva, sve mašine su tehnološki unapređene, nove i pod garancijom.

 

  • Mašina za sudove – u svakoj kući mašina za sudove ima tretman najbolje drugarice jer umornu domaćicu odmeni na kraju radnog dana, baš kad joj je najteže i tako joj svaki dan pokloni barem jedan sat namenjen odmoru i razonodi. Različite boje, širine od 50 cm i 60cm, i mogućnost pranja 9 odnosno 12 kompleta posuđa, omogući će vam da izaberete mašinu koja će se savim prilagodti vašem prostoru i vašim potrebama. Savremeno opremljenim kuhinjama sa ugradnim elementima najviše odgovara ugradna mašina za sudove koja će potpuno uklopiti u postojeći enterijer. Šta god da je poželela od Deda Mraza, nema žene koju neće oduševiti poklon koji će godinama umesto nje prati sudove.

 

Dakle, sa ovom mašinom nema geške!


Učinite ovu Novu godinu nezaboravnom: iskoristite fenomenalne popuste i na našem sajtu pogledajte akcijske proizvode koje smo pripremili samo za vas. Obradujte sebe ili drage ljude zaista vrednim poklonom po super ceni.