Uklapaju se svuda – Hanseatic ugradne mašine za sudove

 Uklapaju se svuda – Hanseatic ugradne mašine za sudove
29.07.2022.

UKLAPAJU SE SVUDA – HANSEATIC UGRADNE MAšINE ZA SUDOVE

Mašine za sudove postale su sastavni deo života savremenog čoveka. Uvek u problemu sa nedostatkom vremena, svako od nas gleda da sebi maksimalno olakša i skrati svakodnevne obaveze. Prilično je nelagodno kad nas kod kuće sačeka puna sudopera posle napornog dana, zato je kupovina mašine za pranje posuđa pravi potez.

 

Odvojen novac će vam se veoma brzo isplatiti kada postanete svesni koliko vremena, vode i struje štedite pranjem posuđa na ovakav način. Ukoliko imate malo prostora i niste sigurni kako da uklopite svoje kuhinjske elemente sa aparatima, uvek se možete opredeliti za ugradne mašine za sudove koje zauzimaju manje mesta od samostojećih.

 

Hanseatic brend

 

Kućni aparati Hanseatic su na našem tržištu nepravedno zapostavljeni, veoma retko se mogu naći njihovi aparati. Kompanija sa sedištem u Nemačkoj posluje veoma uspešno več dugi niz godina. Njihovi uređaji su veoma prepoznatljivi na evropskom kontinentu. U Hanseatic asortimanu možete pronaći širok spektar bele tenike: ves masine, obične i ugradne masine za sudove, zamrzivače, standardne i kombinovane frizidere.

 

Mašine za sudove

 

Hanseatic mašine za posuđe prave se u standardnoj verziji i kao ugradne mašine za sudove. Takođe, još jedna od glavnih razlika je po veličini tj. za koliko kompleta sudova je predviđena. Mašine ovog brenda izuzetno su funkcionalne, lake za upotrebu i veoma su pouzdane. Svaka od mašina ima nekoliko osnovnih programa:

 

  • Poseban program za pranje čaša i manje zaprljanih sudova - ovaj program karakteriše kraće vreme trajanja ciklusa pranja, temperatura vode nije visoka, a čaše (staklo) posle pranja budu visokog sjaja.
  •  Intenzivan program – ovo je program koji se uobičajno koristi za veoma zaprljane i zamašćene sudove. Vremenski najduže traje i postiže najveću temperaturu vode u toku pranja. Zbog visoke temperature posuđe je ujedno i sterilisano pored toga što je oprano.
  •  Eko program – kao što mu i sam naziv govori ovaj program postaraće se ekonomično pranje vašeg posuđa. Potrošnja vode i struje u ovom ciklusu pranja svedena je na najmanju moguću meru.

 

Postoje i dodatne opcije koje se razlikuju od modela do modela. Mogu se naći u varijanti sa dugmetom turbo (koja vreme trajanja programa pranja značajno skraćuje) i sa mogućnosti odloženog starta (podesite vreme početka željenog programa kada i kako vama najviše odgovara).


Svaki aparat, bez obzira na model, poseduje zaštitni mehanizam koji u slučaju kvara sprečava curenje vode van mašine, tako da možete potpuno bezbrižno koristiti svoju mašinu.


Hanseatic ugradne masine za sudove
prave su u standardnim veličinama pa će se bez problema uklopiti u vašu kuhinju. Jedina razlika između standardne i ugradne mašine je u veličini, sve ostale opcije i programi su potpuno isti.

 

zena-vadi-casu-iz-sudomasine

 

Hanseatic frižideri


Frižidere ove robne marke odlikuje odličan kvalitet, dugotrajnost i svežinu hrane koju skladištite u njemu i odlična energetska efikasnost. Kombinovani frižideri su praktičniji jer se sastoje iz dva dela. Standardni deo za očuvanje i rashlađivanje namirnica plus dodatna komora za duboko zamrzavanje. Ovakvom vrstom uređaja dobijete više prostora u svom domu jer umesto da kupujete dva aparata (frižider i zamrzivač) jedan vam je sasvim dovoljan, a značajna je i ušteda električne energije. Svaki od uređaja ima sistem za samo odmrzavanje, pa nije potrebno gubiti vreme na čišćenje leda.

 

Hanseatic veš mašine

 

Veš masine ovog proizvođača proizvode se za različite količine veša za pranje. Motor koji ih pokreće je izuzetno tih pa je buka koju proizvodi u toku pranja minimalna. Imaju deset standardnih i šest dodatnih programa (broj dodatnih programa može da varira u zavisnosti od modela koji izaberete).


U okviru Hanseatic kompanije posebna pažnja poklanja se energetskoj efikasnosti proizvoda pa su tako i ves masine aparati koji maksimalno štede vodu i električnu energiju. U samu mašinu integrisan je sistem za zaštitu od izlivanja viška vode iz mašine pa ne postoji mogućnost da dođe do poplave ili izlivanja vode po prostoriji.


Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu bele tehnike ovog vrhunskog Nemačkog proizvođača po povoljnim, sniženim cenama posetite naš sajt. U ponudi se mogu naći kombinovani frizideri, veš mašine i mašine za pranje posuđa iz uvoza sa ili bez oštećenja.


Kontaktirajte nas još danas i ugrabite za sebe odlične pogodnosti, garantujemo vam da ćete biti više nego zadovoljni.