Neophodna u zimskim mesecima - mašina za sušenje veša

Neophodna u zimskim mesecima - mašina za sušenje veša
28.11.2022.

NEOPHODNA U ZIMSKIM MESECIMA - MAšINA ZA SUšENJE VEšA

Tokom kasne jeseni, zimskih meseci, pa čak i kad stigne rano proleće zbog niskih temperatura nosimo debelu i toplu garderobu. Činjenica je da je pranje i sušenje zimskih stvari zahtevnije i dugotrajnije od letnje, tanke odeće koja se brzo osuši na terasi ili u dvorištu. Pleteni džemperi, termo duksevi, punije farmerke i zimske jakne, sastavni deo našeg svakodnevnog zimskog autfita, suše se satima, a neretko i ceo dan.

 

Ako i tokom zimskih meseci želite garderobu osušenu dok pogledate film, ako želite da produžite život svojoj odeći jer neće satima visiti na štriku ili bledeti leti od sunca, mašina za sušenje veša je idealno rešenje za vas.


Da li bi trebalo da birate samostalnu mašinu za sušenje ili su za vas kombinovane mašine za pranje i sušenje veša, kako jedna naizgled obična Telefunken mašina za sušenje veša može da vam promeni i ulepša život, pročitajte u nastavku teksta.

 

Samostalne mašine za sušenje ili kombinovane mašine za pranje i sušenje veša?

Čitave polemike razvijaju se na temu da li je bolja posebna mašina za sušenje veša ili 2 u 1 – jedna mašina koja i pere i suši veš. Ne postoji jedan, niti jednostavan odgovor na to pitanje, a naročito ne tačan.

 

devojka stavlja ves u masinu za ves

 

Samostalna mašina za sušenje veša – prednosti i mane

Ako imate mašinu za pranje veša kojom ste sasvim zadovoljni, logičan sled je da kupite mašinu za sušenje. Nedostak prostora u kupatilu može biti problem kada imate dve mašine, mada se to može rešiti postavljanjem sušilice na mašinu za pranje jer je laka ili izmeštanjem u drugu prostoriju ako je masina za susenje vesa kondenzatorska i ne zahteva povezivanje na odvod. S druge strane, sa dva odvojena uređaja možete istovremeno da sušite i perete veš i sav posao mnogo brže završite.

 

Kombinovane mašine za pranje i sušenje veša – prednosti i mane

Ovakav tip mašine štedi prostor, pa ako morate da zamenite mašinu za pranje, kombinovana mašina za pranje i sušenje veša nameće se kao savršen izbor. Za samo malo više ulaganja imaćete i opran i osušen veš i nikada više nećete morati da brinete, naročito zimi, hoće li se garderoba osušti na vreme. Ipak, ako imate samo jedan uređaj, ne možete istovremeno da perete i sušite, dakle manji je dnevni učinak i to se može navesti kao nedostatak mašine za pranje i sušenje veša.


Zaključak je samo jedan: dobra je svaka mašina koja će vam u zimskim mesecima brzo i kvalitetno osušiti veš, bez gužvanja i oštećenja, a loše je samo ako je nemate.

 

Telefunken mašina za sušenje veša – mašina koja će vam promeniti život

Ipak, ako mislite da je svaka mašina za sušenje veša ista, moramo vam predstaviti čudo koje vam doslovno može olakšati i ulepšati život, a to je Telefunken mašina za sušenje veša.


Proizvedena u Nemačkoj i namenjena nemačkom tržištu, Telefunken mašina za sušenje veša karakteristična je po elegantnom i modernom dizajnu. Pripada kategoriji kondezatorskih mašina, što znači da ima posudu za sakupljanje vode i odvod joj nije potreban, a ima kapacitet sušenja 7 kilograma veša. Sa 15 različitih programa sušenja ( šareni veš, pamučni veš, odeća za bebe, vuna i osetljive tkanine ) i senzorski kontrolisanim procesom sušenja ( senzor meri nivo vlage veša, prilagođava intenzitet i vreme sušenja i tako štedi i vreme i električnu energiju ) ona spada u najmodernije uređaje ove kategorije. Uz to, tokom trajanja procesa bubanj menja smer rotacije, pa se veš u njemu bolje raspoređuje i manje gužva. Ali, to nije ono najbolje.

 

Najbolje je da Telefunken mašina za sušenje veša ima program brzog sušenja za svega 29 minuta i program “košulje 12” koji će vaš veš osušiti za samo 12 minuta.

 

Kad žurite, nemate vremena, kad ste zaboravili na vreme da operete i osušite veš, ove opcije biće vam zlata vredne i zaista će vam život učiniti i lakšim i lepšim.

Bela tehnika vrhunskog kvaliteta čeka vas na outletbeletehnike.rs.