Kvalitetno i sigurno - aparati za vaše domaćinstvo

Kvalitetno i sigurno - aparati za vaše domaćinstvo
07.06.2021.

KVALITETNO I SIGURNO - APARATI ZA VAšE DOMAćINSTVO

Kvalitet je diskutabilna stvar. Za pojedine kupce, kvalitet je jednak ceni. Za druge je da je aparat dugotrajan. Za nekog je to da je aparat nov model. Sve to nudi ostecena bela tehnika.

 

Ostecena nova bela tehnika ili ostecena bela tehnika iz uvoza, može biti baš ono što treba vašem domaćinstvu. Iako ideja da se nabavi bela tehnika, ostecena pritom, zvuči neobično.

Međutim, sa stanovišta kupca, to ima daleko više smisla kada razmislite o ovom tipu investicije. Nabaviti polovan uređaj po nižoj ceni i opremiti domaćinstvu je sigurno bolje nego opremiti ga polovično sa novim uređajima.

 

Oštećena bela tehnika

 

Sve se svodi na vašu finansijsku filozofiju. Neki kupci više vole da kupuju po brendovima ili na osnovu izgleda samog uređaja. Drugi kupci su oni kojima je funkcionalnost najvažnija.

Kada odete u outlet zvaničnog proizvođača, vama pada na pamet šta biste sve kupili. Ali, kada pogledate realne mogućnosti, biće vam potrebni meseci ako ne i godine da to priuštite. Uključite u to i ostale troškove, i taj period postaje sve duži.

Kada se ljudi prvi put zamisle nad idejom da kupe polovnu belu tehniku, znamo da su na pola puta da popričaju sa nama. Kada čujete za oštećenu belu tehniku, to ne znači da su oni zaista oštećeni. Znači da ovi uređaji imaju manja spoljnja fizička oštećenja.

Ta oštećenja nastaju prilikom proizvodnje ili transporta. Takođe, dešavaju se i prilikom rukovanja u prodavnici, posle čega se više ne mogu izložiti.

Oštećenim se, u određenom smislu, naziva i bela tehnika koja spada u zastarele modele. Sa novim tehnologijama i načinima proizvodnje, modeli se sve brže menjaju. Za evropska i svetska tržišta postaje neophodno da se otarase starijih modela i da kupuju nove.

Da ne bi slali na reciklažu te modele, veći prodajni lanci ih prodaju manjim uvoznicima koji mogu da ih prodaju. Tako da iako se nešto naziva ostecena bela tehnika, ona ne mora nužno da bude potpuno oštećena.

Ostecena nova bela tehnika je bela tehnika, ostecena minimalno u proizvodnji ili transporti. Ona može imati manja ulubljenja ili štetu na školci aparata.

A ostecena bela tehnika iz uvoza se odnosi na onu belu tehniku oštećenu konkretno u transportu. Ili na onu koja više nije prijemčiva na stranom tržištu, te se dovozi na druga tržišta gde još uvek može da se proda.

Outlet bele tehnike sakuplja ove aparate i ponude ih ljudima koji traže pravi odnos cene i kvalitete.

 

Kako doći do bele tehnike

 

Do bele tehnike, makar danas, možete da dođete na gomilu načina. Možete da krenete onim starim metodama i da idete od prodavnice do prodavnice.

Danas, manje više u svakom mestu, postoje outleti velikih brendova i proizvođača. Ukoliko imate vremena, možete da prolazite jedan po jedan, upoređujete cene i nađete aparate koji odgovaraju vašem budžetu i potrebama.

Dodatan način jeste da pogledate manje proizvođače. Problem sa ovim pristupom jeste što je ponuda proizvoda ograničena. Možda možete da nađete neke aparate, ali sigurno nećete imati opširnu ponudu kao u većim prodavnicama.

Umesto toga, možete i da koristite internet. Na internetu se oglašavaju gotovo svi danas. Osnovnom pretragom ćete doći do različitih proizvođača i aparata. Problem može biti u dostavi ili dodatnim cenama.

Na kraju, možete naručiti aparate i sa stranih sajtova i prodavnica. Problem nastaje tokom dostave i prenosa preko granice, što vaš još više udaljava od korišćenja proizvoda.

Ipak, možete pogledati i naš outlet, gde možete da pogledate i naručite aparate online. Tako, dobijate da vidite proizvod uživo i uverite se u njegovu ispravnost pre same kupovine.

 

Aparati za vaše domaćinstvo

 

Sledeće pitanje je koji su vam aparati potrebni za vaše domaćinstvo. Preporučili bismo vam sledeće aparate.

 

Samostojeća tehnika

 

Samostojeća tehnika se odnosi na aparate koje kada kupite možete da ih držite bilo gde u domaćinstvu. Izbor između ugradne tehnike i samostojeće leži u vašim preferencijama, ali u tome kakvo domaćinstvo imate.


Bez obzira, možete pogledati:

 

Ugradna tehnika

 

Ugradna tehnika se odnosi na aparate koje kada kupite morate da ih držite u sklopu određenih aparata i postavki. Prilikom kupovine treba da odredite kako vam se aparat uklapa u ostatak aparata i postavke. Ukoliko vam više odgovara ugradni aparat, kupite njega.

Svejedno, možete pogledati:

 

Ugradna mikrotalasna i mikrotalasna

 

Kod nas možete da pogledate i ugradne mikrotalasne i obične mikrotalasne. Nudimo različite aparate koje ponovo možete uklopiti u ostatak domaćinstva kako vi želite.

Bez obzira za koje se aparate odlučite, najvažnije je da razumete kako da učinite da oni rade za vas.

 

Ušteda

 

Glavna stvar pri kupovini aparata za domaćinstvo je razmišljanje o uštedi. Potrebno je da razumete kako da učinite da kućni aparati rade za vas.

Prvo što treba da pogledate jesu aparati više energetske klase. Ovo su aparati koji po pravilu troše manje energije, prave manje troškove, i traju duže. Obično želite da gledate uređaje A energetske klase, jer su oni najkvalitetniji.

Sledeće što želite da uradite jeste da pogledate koji su aparati u vašem domaćinstvu koji najviše troše. Želite da pogledate njihovu starost i utvrdite njihove specifikacije na internetu ili u nekom katalogu.

Najstarije aparate, i oni koji se najčešće popravljaju želite prve da zamenite. Utvrdite osnovnu grupu aparata koji zahtevaju hitnu zamenu. Pogledajte naše aparate na akciji i vidite da li se uklapaju u to.

Odatle, ostecena bela tehnika će krenuti da radi za vas iako je u pitanju polovna bela tehnika. Ostecena ili ne, njena primarna funkcionalnost se ne menja.

Zato se i zove ostecena nova bela tehnika ili ostecena bela tehnika iz uvoza. Ona obavlja za vas isti posao, samo što nema isti sjaj kao potpuno nov aparat.

Razmislite o tome da će ovaj uređaj obavljati potpuno istu funkciju kao i drugi aparati, i smanjiti vašu potrošnju, njegov kvalitet raste. On može da učini više za vas danas, nego što ćete imati koristi od potpuno novog uređaja za šest meseci od sad.

 

Naručite polovnu belu tehniku

 

Kvalitetni i sigurni aparati su uvek dostupni, ukoliko tražite funkcionalnost u njima. Pogledajte našu belu tehniku, i pozovite nas da saznate sve o pojedinim aparatima.

Unapredite vaš životni standard, uštedite novac, i uživajte u upotrebi aparata u vašem domaćinstvu.