Indesit – proizvođač bele tehnike kome se veruje

Indesit – proizvođač bele tehnike kome se veruje
13.09.2021.

INDESIT – PROIZVOđAč BELE TEHNIKE KOME SE VERUJE

Ako ne želite da gubite vreme da biste izabrali jedan među bezbroj programa na veš mašini ili frižideru, već samo želite da pritisnete dugme zarad najboljih rezultata, onda je Indesit možda najbolji brend za vas.

 

Ako ne želite da gubite vreme da biste izabrali jedan među bezbroj programa na veš mašini ili frižideru, već samo želite da pritisnete dugme zarad najboljih rezultata, onda je Indesit možda najbolji brend za vas.


Pruža širok asortiman kućnih aparata za sve koji vode dinamičan stil života, zarad bržeg i lakšeg obavljanja svih kućnih poslova. Efikasnost, pouzdanost i funkcionalnost su ključne vrednosti ovog brenda.


Posetom našeg centra Outlet bele tehnike, otkrićete bogatu ponudu uređaja, kao što je Indesit ves masina, ugradna ploča, frižider i još mnogo kuhinjskih aparata za vaš dom.

 

Najkvalitetnija Indesit veš masina za vaš dom


Sudeći po iskustvima korisnika Indesit ves masina, dokazano je da ovi uređaji poseduju posebnu tehnologiju za savršeno pranje svake vrste materijala. U svega par koraka, vaš beli veš možete oprati za 45 minuta, uz očuvanje svih performansi pranja.


S obzirom da su Indesit uređaji veoma laki za korišćenje, kućne poslove možete podeliti sa svojom porodicom, tako da ih mogu obavljati i vaši najmlađi. U našoj ponudi imamo širok asortiman samostojećih mašina za pranje veša, različitih dimenzija, koje se savršeno uklapaju u svaku kuhinju.


Njihovi kapacitet iznose 4kg i 7kg, te se možete odlučiti za onu, čiji bubanj može obuhvatiti više ili manje odeće, zavisno od vaših potreba. Dodatne karakteristike Indesit ves masina su:

  • Poseban dizajn omogućava maksimalnu brzinu centrifuge od 1000-12000 obrtaja u minutu, osiguravajući jednostavno i brzo pranje veša;
  • Sadrži čitav niz programa pranja za efikasno čišćenje različitih tkanina;
  • Odabirom određenog programa, možete znatno smanjiti potrošnju električne energije.

Bilo da vam je potrebna veš mašina, ugradna ploča ili Indesit frizider, iskustva drugih su samo potvrdila dobro poznate odlike ovog brenda – kvalitet, pouzdanost i sigurnost.

 

indesit bela tehnika

 

Povoljna ugradna indukciona ploča – cena


Kuvanje nikad nije bilo lakše uz Indesit uređaje. Uz pomoć električne keramičke ploče, odjednom možete spremiti nekoliko jela, uz jednostavno kontrolisanje i spremanje obroka bez napora.

 

Odgovarajuća veličina sa širinom od 58cm, jednostavno se uklapa u svaku kuhinju, dok se keramička površina lako čisti, tako da je uvek možete učiniti novom, kao da je tek kupljena.

Još neke vrhunske karakteristike:

  • 4 zone i 6 nivoa snage za fleksibilno kuvanje i
  • pogodne za moderne kuhinje

 

Uz mašinu dobijate i dve godine garancije, tako da se možete usredsrediti na pravljenje ukusnih kolača, domaćih jela i još mnogo toga. Ako ste zainteresovani za kupovinu ovog uređaja, u centru Outleta bele tehnike postoji veoma povoljna ugradna indukciona ploca – cena se kreće od 20.900 do 21.900 dinara. Posetite nas i zaberite najbolje za svoj dom.

 

Indesit frižideri – iskustva

 

Kada odlučimo da kupimo novi frižider, želimo da budemo sigurni da su fioke i poklopci izdržljivi i da se neće polomiti, kao i da je ceo uređaj u potpunosti funkcionalan. Uvek je dobro poslušati savete prijatelja pre kupovine bele tehnike ili pronaći komentare na Guglu, u kojima se ističu proizvođači kuhinjskih aparata, kojima se najviše veruje.

 

Olakšaćemo vam ovaj proces i odmah istaći utiske o pomenutom brendu bele tehnike. Ukoliko vas zanimaju, na primer, kakvi su indesit frizideri, iskustva svedoče o visokom kvalitetu ovog uređaja.

 

Njihov prosečni vek trajanja iznosi 21 godinu, a vlasnici koji ih zamene pre ovog perioda, uglavnom se odluče na taj korak jer žele da promene izgled svoje kuhinje i modernizuju je estetski drugačijim uređajem. Druge bitne karakteristike ovih frižidera jesu:

  • održanje odgovarajuće temperature;
  • visoka izdržljivost fioka;
  • smanjena mogućnost nagomilavanja leda unutar frižidera.

Posetite centar Outlet bele tehnike – mesto povoljnih kuhinjskih aparata, gde ćete naći najniže cene u Srbiji. Pristupačna veš mašina, rerna ili ugradna indukciona ploca – cena za svačiji džep, uz siguran kvalitet i garanciju na uređaje.

 

Za više informacija o našim proizvodima, budite slobodni da nas kontaktirate na telefon: +381 63 11-55-745 ili mejl: info@outletbeletehnike.rs