Bauknecht uređaji – prava stvar za savremene i retro kuhinje

Bauknecht uređaji – prava stvar za savremene i retro kuhinje
01.11.2021.

BAUKNECHT UREđAJI – PRAVA STVAR ZA SAVREMENE I RETRO KUHINJE

Urbani ste, imate porodicu i nemate mnogo vremena za kućne poslove? Više ne morate jesti brzu hranu ili nositi veš u perionicu, jer je tu Bauknecht – svetski proizvođač praktičnih kuhinjskih aparata. Godinama ovaj brend stvara uređaje, od šporeta do frižidera, konstantno prateći trend na tržištu bele tehnike i pružajući nam ono što očekujemo od istih – kvalitet, dugotrajnost i moderan izgled.

 

Bauknecht uređaji nude inovativna i privlačna rešenja, koja vam omogućavaju da u potpunosti uživate u obavljanju kućnih poslova, sa sigurnošću da ćete uvek postići željeni krajnji rezultat. A to znači da brinete o sebi i svojim voljenima svakog dana.


Dugotrajna Bauknecht veš mašina – iskustva

 

Pre nego što se odlučimo na kupovinu kuhinjskih aparata, želimo da se uverimo u njihove kvalitete. Zato odlazimo na razne forume ili pitamo svoje prijatelje u vezi korišćenja određenog uređaja. Kada je, recimo, u pitanju Bauknecht ves masina, iskustva drugih, o njenoj upotrebi, veoma su pozitivna.


Neki korisnici su, najpre, zadovoljni kapacitetom bubnja, u koji može stati do 8kg odeće, što omogućava pranje velikih količina tkanina i to odjednom, dok su drugi pohvalili ovaj uređaj zbog niskog emitovanja buke.


Zahvaljujući tehnologiji protiv mrlja, uspešno se možete izboriti čak i sa onim tvrdokornim prljavštinama. Bez obzira umažete li majicu pastom za zube ili crnim vinom, mašina može efikasno ukloniti više od 100 različitih vrsta mrlja. Spomenućemo i druga mišljenja kada je u pitanju Bauknecht ves masina. Iskustva mnogih su potvrdila da ovaj uređaj:


• štiti vlakna;
• pojačava efekat deterdženta;
• čuva boje različitih tkanina;
• sadrži širok izbor osnovnih programa za vunu, pamuk i druge osetljive materijale;
• stvara nisku potrošnju energije i vode;
• ima izuzetno izrdžljiv motor.

 

bauknecht-veš-mašina


Koji kombinovani frižider kupiti?


Uživanje u većim količinama svežeg voća i povrća odličan je način da ostanete u formi i zdravi, ali ova hrana zahteva hladan prostor, da bi se sprečilo njeno kvarenje. Sa Bauknecht-ovim zamrzivačima, nema potrebe da kupujete manje i češće, jer njegov izvanredan odeljak za kontrolu vlažnosti omogućava namirnicama da ostanu sveže i do 15 dana.


Kada je u pitanju izgled frižidera, vrhunska završna obrada, posebno karakteristična za novije modele, svakog impresionira. Uređaj sadrži i ručke, koje su prijatne na dodir zbog ergonomskog dizajna, koji povećava udobnost. Ova pažnja posvećena detaljima odražava se i unutar uređaja – vrhunski materijali koji pojačavaju osećaj dugotrajnosti i kvaliteta, pa i LED sijalice, koje pružaju ugodnije korisničko iskustvo.


Ako vas još uvek nismo ubedili u kvalitet ovog brenda, te se i dalje pitate koji kombinovani frizider kupiti, otkrićemo vam još neke prednosti, koje će vas, verujemo, podstaći da se odlučite za Bauknecht. Neke važne karakteristike uključuju:


• precizno kontrolisanje temperature;
• izuzetan autentičan dizajn;
• kapacitet zamrzivača dostiže i do 120l;
• uređaj ne stvara buku;
• rashlađen vazduh aktivno cirkuliše unutar uređaja, da bi sprečio nastanak leda;
• odeljak, u kom se namenski održava 0°C, obezbeđuje uslove za očuvanje kvaliteta hrane.


Koji kombinovani frizider kupiti više ne mora biti pitanje koje zahteva sate na odgovor. Isticanjem gorepomenutih prednosti Bauknecht uređaja, već danas možete rešiti problem oko skladištenja hrane. Predlažemo da pogledate našu ponudu aparata i, kroz par klikova, naručite željeni proizvod, koji će vrlo brzo stići na Vašu kućnu adresu.


Popularna Bauknecht ugradna rerna


Ono po čemu se bauknecht ugradna rerna ističe jeste po mogućnošću instaliranja u bilo kojoj kuhinji. To znači da je nezavisna od keramičke ploče za kuvanje, te korisnicima pruža viši nivo udobnosti tokom spremanja hrane.


Kada je u pitanju praktičnost uređaja, poređenjem ugradnih rerni pokazalo se da mnoge imaju funkcije koje olakšavaju kuvanje i pečenje hrane. Naime, osim toplog, cirkulišućeg vazduha, razne pećnice dodatno pružaju mogućnost i kuvanja na pari.


Pored odlične funkcionalnosti, spomenućemo i visokokvalitetnu izradu. Bauknecht ugradna rerna obično ima potpuno zastakljena vrata pećnice, koja se vrlo lako čiste. A zahvaljujući raznovrsnošću programa, fleksibilno podešavanje uređaja na visokom nivou moguće je u bilo kom trenutku.


Za više informacija o našim proizvodima budite slobodni da nas kontaktirate na telefon: 063/11-55-745 ili mejl: info@outletbeletehnike.rs.