Hotpoint Ariston bela tehnika – savršeni uređaji za svačiji dom

Hotpoint Ariston bela tehnika – savršeni uređaji za svačiji dom
17.09.2021.

HOTPOINT ARISTON BELA TEHNIKA – SAVRšENI UREđAJI ZA SVAčIJI DOM

Svetski brend Hotpoint Ariston nudi vam inovativna i pouzdana rešenja, uz mogućnost da uživate u svom domu, obavljanjem svih kućnih poslova veoma lako i efikasno! Uz Hotpoint Ariston uređaje uvek ćete postići željeni rezultat, i više vremena ćete moći da posvetite sebi, svojim voljenima i stvarima koje volite da radite.

 

Svetski brend Hotpoint Ariston nudi vam inovativna i pouzdana rešenja, uz mogućnost da uživate u svom domu, obavljanjem svih kućnih poslova veoma lako i efikasno! Uz Hotpoint Ariston uređaje uvek ćete postići željeni rezultat, i više vremena ćete moći da posvetite sebi, svojim voljenima i stvarima koje volite da radite.


Generacije porodica oslanjaju se na ovaj brend, kao proizvođaču bele tehnike, kome se može verovati. Od uklanjanja mrlja na košuljama do pečenja omiljene hrane, ovaj brend je stvorio pouzdane aparate, koji odgovaraju svačijim potrebama.

 

U našem centru Outletu bele tehnike otkrićete bogatu ponudu uređaja, kao što su frižideri, ugradne rerne i ariston ves masine. Iskustva o njihovom korišćenju potvrdila su da je brend Ariston oličenje vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti.

 

Dugotrajni Ariston frižideri za vašu kuću


Ariston frizideri i zamrzivači napravljeni su da ispune sve vaše potrebe skladištenja hrane, uz lak pristup svakoj namirnici. Zahvaljujući inovativnim rešenjima ovog brenda, nema potrebe da ručno odmrzavate i stružete led, jer ariston frizideri redovno primenjuju cikluse odmrzavanja, kako bi se sprečilo nakupljanje leda.


To znači da se stvara savršena temperatura kako bi vaša hrana bila duže sveža. Ariston vam nudi bogatu ponudu različitih vrsta samostojećih zamrzivača. Otkrijte njihove funkcije sistema za hlađenje, koji će vašu hranu čuvati svežom duže vreme na odgovarajućoj temperaturi, za različite vrste namirnica.


Birajte između belih ili srebrnih frižidera, koji odgovaraju dizajnu i prostoru vaše kuhinje. Pregledajte našu ponudu i opredelite se za kupovinu uređaja, koji savršeno odgovaraju vašim potrebama.

 

Ariston veš mašine – iskustva

 

Cilj ovog brenda jeste stvaranje inovativnih, pouzdanih i vizuelno privlačnih aparata, koji dodaju toplinu i lepotu svakom domu. Među takvim uređajima, koji između ostalog zadovoljavaju sve potrebe kupaca, jesu Ariston ves masine. Iskustva o korišćenju ovih uređaja samo su potvrdila njihov visok kvalitet i pouzdanost.


Recenzije su pokazale da Aristonova tehnologija čišćenja i sušenja veša ostavlja tkanine čistim, mekim i u savršenom obliku. Uređaj omogućava pranje i sušenje do 9kg veša u jednom procesu, tako da se ne morate mučiti i dva puta pokretati mašinu, zarad dodatnog sušenja opranog veša.


Ovo se postiže zahvaljujući termo centrifugi, koja izvlači značajan procenat vode tokom faze sušenja, i niz senzorima, koji održavaju temperaturu stabilnom. Još jednom, Aristonove inovacije su sve što ste očekivali.

 

hotpoint ariston bela tehnika


Dodatne prednosti Ariston veš mašine:

 

  • Možete skratiti vreme pranja odeće i do 50%, odabirom adekvatne opcije, uz održavanje savršenih performansi pranja;
  • Sadrži opciju za smanjenje potrošnje energije i do 20%;
  • Zahvaljujući sposobnosti mašine da menja brzinu rotacije, ona je efikasna u kontroli pritiska vode, te tako poboljšava tišinu;
  • Poseban program pranja za vunu, koji će je održati kao da je nova;
  • Uklanja 99,9% alergena, te se smatra idealnim rešenjem za porodice sa osetljivom kožom.

 

Najpovoljniji kuhinjski aspiratori – cena

 

Tokom kuvanja ili pečenja hrane, njen miris može dopreti u druge prostorije vaše kuće ili čak izazvati vlagu po zidovima, što vas može ometi u uživanju spremljenog obroka. Iz tog razloga, u našoj ponudi postoje pouzdani kuhinjski aspiratori – cena povoljna, a kvalitet zagarantovan!


Uređaj je bez oštećenja, u fabričkom pakovanju, a kod nas ćete ga pronaći po najpovoljnijoj ceni u Srbiji i okruženju! Ukoliko vas zanima koliko koštaju naši kuhinjski aspiratori – cena je pristupačna i iznosi 13.900 dinara.


Ako se odlučite za kupovinu ovog uređaja, prilikom gotovinskog plaćanja uračunava se 5% popusta, tako da će njegova konačna cena iznositi 13.200 dinara. Uz aspirator dobijate 2 godine garancije, kao i fiskalni račun. Posetite nas već danas i naručite ovaj praktičan kuhinjski aparat za svoj dom.


Za više informacija o našim proizvodima budite slobodni da nas kontaktirate na telefon: 063/11-55-745 ili mejl: info@outletbeletehnike.rs.