Gorenje, pouzdani partner doma

Gorenje, pouzdani partner doma
24.08.2022.

GORENJE, POUZDANI PARTNER DOMA

Ukoliko se pri izboru bele tehnike nađete u nedoumici koji brend će zadovoljiti sve vase zahteve, nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za Gorenje. Još od vremena nekadašnje Jugoslavije, Gorenje predstavlja jedan od najprestižnijih brendova na ovim prostorima.

 

Gorenje je slovenački proizvođač bele tehnike sa jako dugom tradicijom. Osnovan je još davne 1950. godine, sa sedištem u Velenju, Slovenija. Četvrti je najveći proizvođač kućnih aparata u Europi. Među mnogobrojnim proizvodima ovog uglednog brenda, Gorenje šporeti, Gorenje kombinovani frižideri i veš mašina Gorenje su među najprodavanijim.


Od nastanka firme 1950. godine, Gorenje se proširilo u multinacionalnu korporaciju. Od 83 podružnica ove kompanije čak 59 nalazi se izvan Slovenije. Osim bele tehnike, Gorenje takođe proizvodi keramiku, kuhinjski nameštaj, kao i proizvode za kupatila. Predstavićemo vam neke od najpopularnijih proizvoda ove prestižne firme.

 

Gorenje šporeti


Gorenje je još 1958. godine počelo proizvodnju šporeta na čvrsto gorivo. Sa napretkom tehnologije razvili su se i novije forme šporeta koja su sada popularne. Gorenje proizvodi električne, kombinovane i šporete na gas.


Gorenje šporeti proizvode se u nekoliko različitih linija i energetskih klasa. Takođe nude tri tipa rerne i čak šest tipova površina za kuvanje. Sa dugom tradicijom od gotovo 65 godina kvalitetnih proizvoda, sam naziv Gorenje garantuje kvalitet i zadovoljstvo mušterija.

 

Gorenje kombinovani frižideri


Davne 1969. godine pokrenuta je proizvodnja Gorenje frižidera. Na početku ovi frižideri proizvodili su se u Sloveniji, a od 2006. proizvode se i u Srbiji, u fabrici frižidera i zamrzivača u Valjevu.


Kao i Gorenje šporeti, frižideri su imali veliki napredak u dizajnu i performansama koje nude. Gorenje danas u svojoj ponudi ima samostalne, ugradne frižidere, zamrzivače, ledomate i kombinovane frižidere. Iako su svi proizvodi jako popularni, gorenje kombinovani frižideri se ističu zbog svoje praktičnosti.


Frižideri ovog robnog brenda garantuju odličan kvalitet, sjajnu energetsku efikasnost, kao i svežinu hrane. Gorenje kombinovani frižideri spadaju među najpopularnije proizvode ove robne marke. Sastoje iz dva dela: dela za očuvanje i rashlađivanje namirnica i dela za duboko zamrzavanje, koji može poslužiti kao zamena za zamrzivač. Kupovinom kombinovanog frižidera dobijate više prostora u svom domu, a značajna je i ušteda električne energije. Takođe nećete se mučiti sa čišćenjem leda jer svaki od ovih uređaja ima sistem za samoodmrzavanje.


Ukoliko ste obožavalac retro stvari ili automobila, ovaj simpatični model frižidera sa Volkswagen znakom i jako interesantnom kvakom sigurno će biti pravi izbor za vas.


A ako ipak tražite nešto klasično i standardno, možda je upravo ovaj ugradni frižider proizvod po vašoj meri.

 

Veš mašina Gorenje


Gorenje je 1965. godine počelo proizvodnju mašina za pranje veša po licenci italijanske firme Zanussi. Veš mašina Gorenje proizvodi se u 4 različitih linija i 5 energetskih klasa. Takođe nude dva tipa punjenja mašine, različite kapacitete i brojeve obrtaja.

 

ves masina gorenje

 

 

U dodatne karakteristike ovog proizvoda spadaju Inverter PowerDrive motor, AntiAllergy program, SteamTech program sa parom i IonTech jonizator. Gorenje takođe proizvodi i mašine za sušenje veša, kao i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša.


Veš mašina Gorenje se proizvodi za različite količine veša. Poseduju izuzetno tih motor, te proizvode minimalni nivo buke. Zavisno od modela, poseduju veliki broj standardnih ali i dodatnih programa. Kompanija Gorenje veliku pažnju poklanja i energetskoj efikasnosti proizvoda, te njihove veš mašine maksimalno štede struju i vodu.


Ukoliko niste sigurni koju da izaberete, naša preporuka je ova jako kvalitetna veš mašina proizvedena za Nemačko tržište.


Proizvodi koje smo vam ovde predstavili čine samo mali deo bogate ponude ovog čuvenog brenda. Bilo da kupujete veš mašinu, frižider ili neki sasvim drugačiji proizvod bele tehnike, budite sigurni da nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za marku Gorenje.

 

Kao što njihov slogan kaže: “Sve za dom na jednom mestu”, sigurno se nećete pokajati ako Gorenje proizvode učinite delom vašeg doma.