Electrolux uređaji dizajnirani za moderne porodice

Electrolux uređaji dizajnirani za moderne porodice
08.11.2021.

ELECTROLUX UREđAJI DIZAJNIRANI ZA MODERNE PORODICE

Zamislite da vaša kuhinja ima mikrotalasnu, koja se sama čisti ili umivaonik na kom se ne zadržavaju nečistoće?! Za nas ovi proizvodi nisu fantazije, već su deo našeg asortimana. Zahvaljujući pametnoj tehnologiji, pomažemo vam da svoje domove opremite inovativnim, stilskim i kvalitetnim uređajima.

 

Stoga vam predstavljamo jednog od globalnih lidera u kućnim aparatima – Electrolux, koji nudi široku ponudu bele tehnike. Od indukcionih ploča za kuvanje do mašina za sudove, ovaj brend raspolaže aparatima, koji su vam potrebni za efikasnije obavljanje svakodnevnih kućnih poslova.


Prepune inovativnih funkcija, mikrotalasne pećnice, frižideri i Electrolux sporeti sa ravnom plocom omogućavaju vam da kod kuće napravite hranu poput one iz ekskluzivnih restorana. Ovi praktični aparati, istovremeno laki za korišćenje, dobrodošli su dodatak svakoj kuhinji.


Popularni Electrolux šporeti sa ravnom pločom


Odlučni ste da opremite svoju kuhinju novim uređajima, ali se čini da odlukama nema kraja: Electrolux sporeti sa ravnom plocom ili oni tradicionalni? Standardni ili savremeni stil? Da li mi je potrebna mikrotalasna pećnica?


Kada je u pitanju izbor ploče za kuvanje, zapitajte se, želite li tradicionalnu ili glatku površinu? Ova odluka ne zavisi samo od izgleda vašeg enterijera, već i od toga, kako ćete na njoj kuvati. Usled znatnog interesovanja ljudi, danas gotovo svi brendovi raspolažu većim brojem ploča za kuvanje.


One poboljšavaju sočnost, teksturu i ukus jelima, pružajući vam mogućnost da uživate u jedinstvenim ukusima. Stoga u nastavku navodimo dodatne karakteristike, koje potvrđuju njihovu praktičnost:


• Glatka površina za kuvanje lakše se čisti nakon neurednog obroka, a sosevi, kao i mrvice, ne mogu da zapadnu u pukotine ili ivice;
• Dizajn keramičke ploče za kuvanje je elegantan i doprinosi izgledu svake kuhinje da izgleda modernije i lepše;
• Sprečava mogućnost da se opečete, jer se zagreva samo na mestima gde je postavljen sud.


Danas veoma lako možete kuvati na ugradnoj ploči ili pak hranu učiniti hrskavijom u mikrotalasnoj peći. Iz tog razloga, predlažemo vam da pogledate našu bogatu ponudu praktičnih uređaja i odlučite se za model, koji će savršeno pristajati vašem domu.

 

electrolux


Najkvalitetnije veš mašine

 

Mašine za pranje i sušenje veša pomenutog brenda omogućavaju da sa manje napora postignete izvanredne rezultate čišćenja. Efikasnost, dugotrajnost i jednostavnost upotrebe, samo su neki sinonimi najkvalitetnije veš mašine brenda Electrolux. One vas takođe oslobađaju dodatnog problema koji se tiče sušenja veša.


Pružaju niz prednosti, kao što su bubnjevi velikih kapaciteta, koji vam omogućavaju da operete više odeće, tako da vam sve stvari budu spremne što pre. Pored toga, mnoštvo programa za pranje i sušenje znači da Electrolux mašine peru tkanine na način, koji vi izaberete.


Pojedine sadrže čak i poseban program, koji smanjuje oštre ivice na opranoj odeći, bar za trećinu, te bez peglanja možete imati veoma glatke košulje i majice. Takođe je vrlo važno što i rade veoma tiho, tako da Vas i vaše ukućane neće uznemiravati nikakvom bukom, tokom mirnih sati. Ovo su samo neke od glavnih karakteristika, koje odlikuju najkvalitetnije veš mašine brenda Electrolux.


Kakvi su Electrolux frižideri – iskustva


Mnogi su istakli da je glavna karakteristika Electrolux stojećih frižidera ta što u njih možete spakovati svu hranu koju ste kupili tog meseca. Jedinstveni sistem za skladištenje obuhvata i niz fioka, koje se lako preuređuju i pružaju dovoljno prostora za sve namirnice, koje želite zamrznuti.


Tu su i oni manji modeli idealni za putovanja, koji vam pomažu da ponesete sve one neophodne namirnice za put. Bitna stvar je i ta da nećete imati nesanice zbog buke motora frižidera, jer ovi uređaji, iako delimično oštećeni, rade veoma tiho, te su stoga neprimetni sluhu.


Ukoliko vas dodatno zanima koliko su kvalitetni Electrolux frizideri, iskustva o tome možete pročitati na raznim forumima, ili nas direktno kontaktirajte na telefon: +381 63 11-55-745 ili mejl: info@outletbeletehnike.rs.


U članku smo vam otkrili samo deo našeg asortimana, kog čine mašine, rerne, ugradne ploče i Electrolux frizideri. Iskustva mnogih o korišćenju ovih aparata, samo su potvrdila da je ovaj brend sinonim za kvalitet i dugotrajnost. Za potpuni uvid u belu tehniku, pogledajte naše brendove na sajtu, koji pružaju najbolje kuhinjske aparate za svačiji dom.