#LikeABosch - Kako bela tehnika olakšava život?

#LikeABosch - Kako bela tehnika olakšava život?
08.12.2021.

#LIKEABOSCH - KAKO BELA TEHNIKA OLAKšAVA žIVOT?

Bosh je firma koja ima višedecenijsko iskustvo u proizvodnji svih kućnih aparata. Među najpopularnijima su Bosch kombinovani frizideri, mašine za sudove, šporeti, Bosch ves masine. Iskustva kupaca su pozitivna i to je ono što je sve ove godine i bilo najveća preporuka pri odabiru, a sada je i to novi koncept razvoja uređaja koji rade pod sloganom „živi održivo“.

 

„Živi održivo“ podrazumeva korišćenje Bosch aparata koji troše manje struje i vode, smanjuju zagađenje kiseonika, a daju potpuno novi doživljaj i iskustvo u korišćenju.


Naše preduzeće uvozi belu tehniku isključivo od renomiranih proizvođača i zato smo u mogućnosti da sa ponosom predstavimo marku Bosh.


Bosch kombinovani frižideri


Razvojni centar pomenutog brenda kreirao je posebnu liniju uređaja za odlaganje hrane, a jedni od najtraženijih su Bosch kombinovani frizideri. Najnovija generacija pruža višestepeni sistem hlađenja tako da se namernice čuvaju na optimalnim temperaturama.


Prostrana unutrašnjost i dosta polica u gornjem delu frižidera je nešto što smo navikli da Bosh pruža, ali inovativna rešenja su primenjena i za donji deo koji obuhvata manji zamrzivač sa različitim funkcijama, a „VitaFresh“ je samo jedna od njih.

 

Svi Bosch kombinovani frizideri sada imaju dve odvojene funkcije hlađenja, za frižider i za zamrzivač, a zamrzivač i funkciju superhlađenja čime se za kratko vreme namirnice zamrznu i čuvaju sve hranljivi sastojci. Ali tu nije kraj, frižider ovu temperaturu super hlađenja održava samo 6 sati jer prepoznaje nepotrebno rasipanje energije za prekomerno zamrzavanje. Naravno, tu je i NoFrost tehnologija koja omogućava lako čišćenje i rad bez stvaranja leda.

 

Zdrava priprema namirnica nije jedino važna za njihovu hranljivost. Jednako je bitno i njihovo čuvanje, a Bosch kombinovani frizideri su konstruisani tako da namirnice duže ostanu sveže.


Pogledajte na našem sajtu različite dimenzije kombinovanih frižidera, belih ili inox i odaberite svog favorita.

 

bosch


Bosh veš masine


Pod sloganom „peri održivo“ kod nas možete pronaći neke od modela sa i-dos sistemom doziranja deterdženta i vode, „Home connect“ i „AntiStain“ funkcijama koje dodatno ističu ove proizvode.


Bosch Home Connect je aplikacija uz pomoć koje se obavlja komunikacija vas i vaše bosch ves masine. Iskustva kažu da je ovo olakšalo svakodnevno pranje jer se mašini zadaju nalozi, ali i ona ukazuje da li bi neki predmet trebalo oprati drugačije.


AntiStain funkcija se brine da se sav veš opere i sve mrlje skinu, a uz to dolaze i druge prednosti Bosch ves masine. Iskustva mama kažu da ukućani nemaju alergijske reakcije kada Bosh opere veš, a uz 4D funkciju vodenog spreja, čak i uz 10kg veša sve je oprano besprekorno! Zadovoljni korisnici potvrđuju vrhunske učinke pranja uz manju upotrebu deterdženta.


Bosch mašine za sudove


Kada je u pitanju Bosh masina za sudove, cena je pristupačna, dok je kvalitet pranja i sušenja vrhunski!


Drugačiji raspored slaganja escajga je obezbedio više prostora za tanjire pa u nju staje i veći broj kompleta iako su iste dimenzije. I ona podržava aplikaciju Home Connect, ima intenzivni sistem rasprskavanja vode, uz tih rad sa samo 43 dB.


PerfectDry tehnologija se pobrinula da se troši manje električne energije, a tehnologija Zeolit koristi vlagu od pranja i otpušta je kao vreo vazduh za savršeno sušenje. Zbog svih performansi Bosh masina za sudove, cena se svakako isplati jer štedi i vreme i energiju. Kod nas u ponudi imamo najnovije modele mašina različitih širina i broja kompleta koje peru.


Ovakvo nabrajanje možemo nastaviti i za druge uređaje bele tehnike marke Bosch. Bilo da se kupuje šporet, frižider, mali kućni aparati, Bosh masina za sudove, cena je pristupačna, a nove tehnologije donose profesionalne rezultate upotrebe.


Šta vam je potrebno? Frižider? Zamrzivač? Mašina za pranje veša? Pozovite nas i izaberite Bosh aparate po najpovoljnijim cenama uz garanciju od 2 godine! Čekamo vas!