Bela tehnika PRIVILEG

Bela tehnika PRIVILEG
12.01.2022.

BELA TEHNIKA PRIVILEG

Privileg je robna marka sa tradicijom proizvodnje kućnih i kuhinjskih aparata dugom 50 godina. Visoke performanse uređaja koji su odlični u uštedi električne energije, a pritom izuzetno laki za korišćenje smeštaju Privileg robnu marku u sam vrh proizvođača bele tehnike i malih kućnih aparata.

 

Ukoliko odlučite da za sebe kupite uređaj ovog proizvođača dobićete dobar odnos cene i kvaliteta čemu svedoči veliki broj zadovoljnih kupaca širom Evrope. Dodatnu pogodnost i uštedu dobićete ukoliko se opredelite za kupovinu robe koju karakterišemo kao ostecena bela tehnika.


Ostecena bela tehnika ne podrazumeva da je uređaj koji vam nudimo neispravan već da se na njemu mogu naći fizička oštećenja na spoljašnjoj strani nastala prilikom transporta ili skladištenja. U našoj ponudi možete naći kućne aparate kao što su Privileg sporet sa ravnom plocom, Privileg usisivac, ali tu je i Privileg masina za susenje veša - a na vama je da izaberete model koji vam najviše odgovara.


Privileg šporeti sa ravnom pločom

 

Privileg sporet sa ravnom plocom proizvodi se kao samostojeći uređaj ili kao ugradna ploča. Ovi šporeti izrađuju se od izuzetno kvalitetnih materijala, masivni su i nisu komplikovani za upotrebu. Na tržištu se može naći Privileg sporet sa ravnom plocom sa četiri, pet ili čak šest ringli. Rerna je ventilaciona što obezbeđuje ravnomerno pečenje zahvaljujući strujenju vazduha koji se prenosi ventilatorom. Kao i kod svih proizvoda ove marke posebna pažnja poklanja se energetskoj efikasnosti što vam omogućava da kuvate sa uživanjem bez brige o prevelikoj potrošnji električne energije, znajući da na taj način dajete doprinos očuvanju životne sredine.

 

privileg


Privileg mašina za sušenje veša

 

Privileg masina za susenje vesa može biti sa otvorom za punjenje koji se nalazi na vrhu ili na prednjem delu same mašine. Na tržištu se mogu naći mašine za 6kg, 7kg, 8kg veša. Ukoliko imate problem sa mestom u kupatilu ili nedostatkom adekvatnog odvoda odlučite se za kondezacionu mašinu za sušenje koja u sebi sadrži posudu za vodu i za koju vam nije potrebno crevo i dodatni odvod. Praktična je, ne zauzima puno prostora, a laka za upotrebu i održavanje.


U ponudi postoji i Privileg masina za susenje vesa sa toplotnom pumpom. Kod njih se proces sušenja odvija tako što topao vazduh kruži i isušuje vlagu iz veša. Za njih takođe nije potreban odvod a ovaj tip mašine za sušenje troši najmanje struje. Svaka od ovih Privileg masina za susenje vesa ima više programa za sušenje pa režim sušenja možete prilagoditi u zavisnosti od vrste veša koji ubacite u bubanj.

 

Privileg usisivač


Privileg usisivac nove generacije razvijen je tako da nivo buke koju emituje bude na minimalnom nivou. Umesto kesa za prašinu koje se habaju, i potrebno ih je vremenom zameniti Privileg usisivac sada koristi posudu koja se izuzetno lako prazni, pere i održava. U sklopu privileg usisivača postoji i antibakterijski filter koji će se pobrinuti da se bakterije i grinje zadrže u njemu i tako sačuvati zdravlje vas i vaše porodice. Na samoj četki uređaja postoje još tri različita nastavka koji vam garantuju čistoću i dobro obavljeno usisavanje. Sam uređaj je veoma lak i jednostavan za upotrebu.


U ponudi postoji i standardni Privileg usisivac sa kesom za prašinu za one koji su više za tradicionalniju opciju. Oni su nešto slabije snage do 700w i kapaciteta od 2l. I ove modele usisivača odlikuje nizak nivo buke pri radu, lako rukovanje i jednostavno održavanje. U zavisnosti od modela dobijate i nastavke za višenamensko usisavanje. Koji god Privileg usisvač da odaberete nemački kvalitet izrade vam garantuje da ćete biti više nego zadovoljni, a kućne poslove završavati sa više elana.


Na našem sajtu možete pogledati veliki izbor Privileg uređaja po povoljnijim outlet cenama. Odaberite aparat koji vam je potreban i uverite se da se izraz ostecena bela tehnika odnosi samo na vizuelni deo uređaja a ne na kvalitet i rad. Za sva dodatna pitanja obratite nam se na mejl: info@outletbeletehnike.rs ili na broj telefona +381 63 11-55-745, a mi ćemo vam vrlo rado izaći u susret i dati odgovore na vaša pitanja.