Candy – svetski popularan brend bele tehnike

Candy – svetski popularan brend bele tehnike
01.09.2021.

CANDY – SVETSKI POPULARAN BREND BELE TEHNIKE

Svetski brend Candy nudi vam pametne ideje za pojednostavljivanje vašeg svakodnevnog života – kompletan asortiman uređaja bele tehnike, koja je dizajnirana na način da vam olakša kućne poslove. U želji da pruži samo vrhunski kvalitet, ovaj brend stvara različite uređaje, koji su vrlo praktični, a istovremeno jednostavni za upotrebu.

 

Vrhunski dizajn, pažnja prema detaljima, zalaganje za lagodan način života, jesu najvažnije odlike, koje Candy čine tako jedinstvenim. Posetom našeg sajta otkrićete čitavu ponudu uređaja ovog brenda, kao što su mašine za veš, ugradne rerne i ploce, frižideri i ostala bela tehnika za vaš dom.

 

Dugotrajne Candy veš mašine


Ako planirate kupovinu bele tehnike, Candy je uvek pravo rešenje za vašu kuću. Ovaj brend veruje da je važno uživati u životu, te se u njegovom asortimanu nalaze razne veš mašine, dizajnirane na način da odeću operu veoma lako. U pitanju je postupak koji će vam dan olakšati, jer ćete više vremena moći da posvetite sebi i onome što volite.


Kada kupujete veš mašinu, imajte na umu dve važne karakteristike: jednostavnost upotrebe i kvalitetno pranje. Više ne morate gubiti vreme, energiju i novac na popravku tek kupljenog uređaja, jer kod nas možete pronaći kvalitetne i veoma povoljne Candy ves masine.


Uz njih, potrošnju struje svešćete na minimum, jer senzori najpre detektuju veličinu tereta, a zatim automatski podešavaju količinu vode, koja se treba potrošiti, kao i električnu energiju. Pomoću Candy ves masine, brzo ćete završiti pranje veša, dok će utrošena energija i voda biti smanjene za čak i do 70%!

 

Najbolje ugradne rerne i ploče

 

Ovaj brend u svojoj ponudi ima i pećnice, koje su savršena kombinacija tradicionalnog i modernog parnog kuvanja u jednom uređaju. Jednostavnim pritiskom na dugme, rerna će se uključiti, a voda će postepeno početi da se pretvara u paru, kuvajući hranu uz istovremeno očuvanje njenih prirodnih svojstava, ne menjajući njen ukus.

Zamislite samo koliko ćete stvari moći da uradite zahvaljujući daljinskom upravljaču, pomoću kog možete automatski upravljati pećnicom, kada su vam ruke zauzete. Dodatna prednost ovog modela jeste ta što različitu hranu možete kuvati u isto vreme, bez postojanja mogućnosti za prenos mirisa.


To znači da možete kuvati ribu, dok vam se istovremeno pored nje peče kolač. S druge strane, ne morate brinuti da li će vaša hrana biti podjednako ispečena ili skuvana na svim mestima, jer rerna podjednako širi topli vazduh, kako na sredini, tako i po ostatku površine.


U okviru akcijske ponude, na našem sajtu možete videti parnu ugradnu rernu brenda Candy, za koju garantujemo da je bez oštećenja i to po ubedljivo najnižoj ceni, kako na internetu, tako i u trgovinskim radnjama. Za više informacija o ovoj mašini, posetite naš sajt.

 

Candy frižideri – cena

 

Mnogi potencijalni kupci zainteresovani za kupovinu frižidera, svoj izbor svedu na one uređaje, koji su pristupačni, ali i dovoljno izdržljivi, funkcionalni i estetski privlačni. Za takve kupce, hladnjak Candy, italijanskog proizvođača bele tehnike, može biti dobar izbor.


U širokom asortimanu bele tehnike, postoje frižideri različitih veličina i funkcionalnosti, te svaki potrošač treba pronaći onaj odgovarajući za sebe. Postavlja se pitanje, kako ne pogrešiti u izboru? U nastavku ističemo brojne karakteristike frižidera, koje treba imati na umu, pri njegovoj kupovini:

 

  • Trajnost – frižideri su dizajnirani za dugotrajan rad;
  • Pouzdanost – ovo potvrđuju statistike, koje ukazuju na to da se Candy uređaji ne odnose na servis češće od proizvoda drugih proizvođača;
  • Povoljnost – ako vas zanima koliko koštaju Candy frizideri, cena može varirati od nižih ka višim, tako da možete pronaći onaj koji odgovara baš vašem džepu;
  • Funkcionalnost – italijanski inženjeri u dizajniranju uređaja primenjuju najpopularnije tehnologije;
  • Atraktivnost – svaki frižider je estetski privlačan, te kupac može izabrati model za bilo koji enterijer.

 

Pored ugradne rerne i ploce za vaš topli dom, u našoj ponudi postoje i odlični Candy frizideri – cena je pristupačna, a kvalitet zagarantovan! LED osvetljenje, kapacitet frižidera do 185 l, energetska klasa – A1, 3 fioke u zamrzivaču, 3 staklene police, samo su neki od benefita ovog zamrzivača.

 

Na našem sajtu možete pogledati svu belu tehniku, dizajniranu da vam pomogne u obavljanju kućnih poslova. Za više informacija o našim proizvodima budite slobodni da nas kontaktirate na telefon: +381 63 11 55 745 ili mejl: info@outletbeletehnike.rs.