Najbolja ugradna bela tehnika Zerowatt

Najbolja ugradna bela tehnika Zerowatt
15.07.2022.

NAJBOLJA UGRADNA BELA TEHNIKA ZEROWATT

Italijanski brend Zerowatt sa tradicijom dugom više od pedeset godina dobro je poznat širom Evrope. Na našem tržištu je slabo zastupljen, ali to ne umanjuje njihov kvalitet i prepoznatljivost.

 

Ugradna bela tehnika ovog brenda stoji rame uz rame sa svetskim brendovima bele tehnike. U ponudi imaju masine za sudove, mašine za veš i frižidere. Glavni i dobro prepoznatljivi koncept kompanije Zerowatt sastoji se u tome da uređaji zauzimaju što manje prostora, a da pritom budu funkcionalni i pristupačni.


Odnos cene i kvaliteta bele tehnike ove robne marke je srazmerna i dobro usklađena. Bilo da vam je potrebna ugradna bela tehnika ili samostojeća, ukoliko za svoj dom odaberete Zerowatt aparate nećete se pokajati.


Moramo naglasiti da je ugradna bela tehnika u odnosu na samostojeću daleko jeftinija, pa je naša topla preporuka da izaberete ugradni uređaj. Dobićete isti kvalitet aparata koji će vam zauzimati manje mesta i koji ćete platiti po manjoj ceni.


Ukoliko želite dodatno da uštedite pri kupovini, pogledajte na našem sajtu ponudu outlet Zerowatt uređaja i garantujemo vam da ćete biti više nego zadovoljni.Mašine za sudove


Zerowatt masine za sudove prepoznatljive su po izuzetnim performansama i veoma dobroj energetskoj efikasnosti. Poseduju veliki izbor programa za pranje tako da će vaše suđe uvek biti besprekorno čisto.


• Pogram eko omogućava ekonomičnije korišćenje vode i struje, što vam obezbeđuje dodatnu uštedu.


• Intenzivno pranje koristi se za posuđe koje je jako masno i zaprljano (pogodno za šerpe i tepsije) temperatura tokom pranja ovim programom ide do 70 stepeni pa možete biti sigurni da je osim što je čisto, vaše posuđe je i sterilisano.


• Brzo pranje pogodno je za ne tako prljave sudove ili u slučaju kada vam je potrebno za kratko vreme završiti pranje. Ovaj ciklus pranja traje manje od sat vremena u zavisnosti od modela.

 

zena-sedi-pored-masine-za-sudove


• Odloženo pranje je mogućnost podešavanja starta ciklusa pranja pa možete prilagoditi vreme svojim potrebama.


Masine za sudove možete naći u raznim veličinama, prave se za setove posuđa od šest, deset, dvanaest i četrnaest kompleta. Takođe postoji opcija da vaša mašina bude ugradna ili samostojeća. Veoma su jednostavne za rukovanje, nisu bučne i zauzeće malo prostora u vašoj kuhinji.Zerowatt frižideri


Frižideri brenda Zerowatt proizvode se kao klasični ili kombinovani model. Takođe rade se ugradne i samostojeće verzije. Blagu prednost dobijaju ugradni frižideri. Cena im je povoljnija, a kvalitet potpuno isti kao kod samostojećih.


Poseduju dobru energetsku efikasnost što vam omogućava racionalnu potrošnju električne energije. Frižideri su gotovo nečujni pa vam neće remetiti navike i rutinu. Većina Zerowatt frižidera poseduje mehanizam za samoodleđivanje pa ne morate trošiti vreme na čišćenje leda. Rashladni sistem je statičan što znači da se uz pomoć gasa koji se kreće kroz sam frižider postiže željena temperatura.


Statički rashladni sistem radi se i sa dodatkom ventilatora koji hladan vazduh ravnomerno raspoređuje po celom aparatu. Ovako skladištene namirnice duže ostaju sveže i očuvane. Kada su u pitanju Zerowatt frižideri cena je u odnosu na kvalitet koji dobijete više nego povoljna, dobijete odličan uređaj po pristojnoj ceni.

 

 


Bitne odlike koje ovi frižideri imaju su:

 


• Vrata se mogu otvarati u oba smera, promenjiva su. Sami birate na koju stranu želite da se vaš frižider otvara.


• Police u uređajima su staklene pa je održavanje i čišćenje lako i brzo.


• Ukoliko nestane struje, Zerowatt frižideri zadržavaju postignutu temperaturu narednih 13 sati ukoliko ne otvarate vrata na aparatu.


• Sijalica koja osvetljava unutrašnjost je LED što dodatno govori u prilog energetske efikasnosti samih frižidera.


Na našem sajtu možete pogledati širok asortiman kako Zerowatt aparata tako i svih drugih vodećih svetskih brendova.


Ukoliko imate neke nedoumice posetite stranicu česta pitanja sigurno će vam pomoći pri donošenju odluke. Za sva dodatna pitanja i naručivanje pozovite nas na brojeve 063 11-55-745 i 0 11 40-85-349 svakog radnog dana od 9 do 20 časova, subotom od 9 do 15.