Bela tehnika AEG za vaš dom

Bela tehnika AEG za vaš dom
27.04.2022.

BELA TEHNIKA AEG ZA VAš DOM

AEG je robna marka širom sveta poznata po svom dugogodišnjem poslovanju i kvalitetu proizvoda. Kompanija je osnovana u Nemačkoj 1883. godine i bavi se proizvodnjom širokog spektra robe. Deo kompanije koji izrađuje belu tehniku od 2004. godine posluje u okviru fabrike Elektroluks. Brend AEG se od svog postanka trudi da uvede inovacije u naše domove i olakša nam svakodnevni život. Funkcionalnost, dizajn i energetska efikasnost proizvoda zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih kupaca.

 

Bilo da su u pitanju Aeg frizideri, Aeg šporeti, Aeg ves masina ili Aeg mašina za sušenje veša nećete pogrešiti pri izboru.


AEG mašina za sušenje veša - cena i iskustva


Najbitnija stvar prilikom odabira mašine za sušenje veša kod većine ljudi jeste da je uređaj kvalitetan i funkcionalan, a da cena bude srazmerna i prihvatljiva mogućnostima. Kod Aeg mašina za susenje vesa cena je slična sa mašinama iz iste kategorije ili u zavisnosti od veličine zna da bude i malo viša. Ukoliko želite da kupite mašinu, a da pritom i uštedite novac, na našem sajtu Outlet bele tehnike možete izabrati modele Aeg masina za susenje vesa iz ponude naše bele tehnike sa oštećenjem.

 

Uređaji su potpuno ispravni i sa garancijom, a oštećenje se odnosi na ulubljenje ili ogrebotinu nastalu tokom transporta robe.

 

Outlet roba obuhvata modele Aeg masina za susenje vesa cena nižih jer su iz prethodnih sezona kao i roba koja je još u fazi ispitivanja koje još uvek nema na našem tržištu. Tako dobijate odličnu mašinu za sušenje veša po izuzetno povoljnoj ceni. Iskusta korisnika su u najvećoj meri pozitivna a vreme koje dobijate sušenjem veša putem mašine neprocenjivo. Korisnici su istakli da im je u zimskim i kišovitim danima predstavljala neizmernu pomoć.

 

AEG veš mašina


Modeli Aeg ves masina mogu se naći u tri različite dimenzije, sa opcijom u kojoj su vrata na prednjoj strani veš mašine ili opcijom u kojoj se vrata nalaze na njenom vrhu . Postoji mogućnost da odaberete za koliko kilograma veša želite da bude vaša Aeg ves masina kao i jačinu centrifuge. Posebna pažnja poklonjena je energetskoj efikasnosti i potrošnji vode što vam garantuje i manje račune za električnu energiju i vodu. Nivo buke koju emituje Aeg ves masina prilikom rada svedena je na minimum. Procenite svoje potrebe i raspoloživ prostor pa odaberite mašinu sa karakteristikama koje vam najviše odgovaraju.

 

aeg

 

AEG frižideri


Skladištenje i čuvanje svežine namirnica koje koristimo za svakodnevnu upotrebu nemoguće je zamisliti bez dobrog frižidera. U ponudi se mogu naći samostojeći ili ugradni Aeg frizideri kao i obični ili kombinovani uređaji. Proizvode se Aeg frizideri i različite litraže.


• Kapacitet od 100 do 150 litra odgovara najviše domaćinstu jednog ili dvoje ljudi.
• Kapacitet od 150 do 25o litra podmiruje potrebe tročlane ili četvoročlane porodice.
• Kapacitet od 250+ litara idealan je za velika domaćinstva sa vise od pet članova.


Preporuka proizvođača je da prilikom popunjavanja frižidera namirnicama ostavite i prazan prostor između kako bi vazduh mogao neometano da cirkuliše i ravnomerno hladi sve što ste skladištili.

 

U odnosu na druge proizvođače, na našem tržištu cena koju imaju Aeg frizideri je viša, ali kvalitet koji dobijete opravdava uložen novac. Pogledajte ponude za neki outlet model koji nudimo na našem sajtu, a ako je taj model i ugradni dobićete veliku uštedu pri kupovini dok kvalitet uređaja ostaje nepromenjen.

 

AEG šporeti – iskustva


Ako vas zanimaju Aeg sporeti, iskustva su pokazala da su ovo izvanredni uređaji koji mogu da upotpune svaku kuhinju. Ravna ploča ima grejače za brzo zagrevanje, četiri ringle od kojih jedna ili dve mogu biti sa dodatnim proširenjem zavisno od modela samog šporeta. Rerna ima ugrađen ventilator koji toplotu ravnomerno prenosi celom površinom.


Širina uređaja koji su u ponudi može biti 60cm ili 100cm. Kad su u pitanju Aeg sporeti, iskustva pokazuju i da skraćuju vreme provedeno u spremanju hrane na pola, a doživljaj kuvanja se u velikoj meri poboljšava. Ankete pokazuju da bi većina ispitanika odabrala ponovo da kupi Aeg šporet bez obzira na cenu jer ušteda energije kompenzuje uloženi novac.


Ukoliko imate dodatna pitanja pozovite nas, tu smo za sva vaša pitanja i nedoumice. Možete da pogledate i naš sajt i odaberite uređaj koji vam je potreban po izuzetno povoljnim cenama.