Bela tehnika Beko – omiljeni proizvođač u Evropi

Bela tehnika Beko – omiljeni proizvođač u Evropi
15.12.2021.

BELA TEHNIKA BEKO – OMILJENI PROIZVOđAč U EVROPI

Beko je marka koja postoji od 1955. godine. Za ovaj period trajanja izdvojili su se brojni uređaji, a među njima su najpoznatiji: beko kombinovani frižideri, beko šporeti, veš mašine, beko masina za sudove… Iskustva zadovoljnih kupaca su ovaj brend izdvojila kao praktične, jednostavne za upotrebu i korisne u svakom domaćinstvu.

 

66 godina neprekidnog usavršavanja i uvođenja najnovije tehnologije je učinilo da se ime Beko prepoznaje svuda, a u Evropi postane jedan od najtraženijih brendova na tržištu samostojećih uređaja.


Naša firma vrši uvoz bele tehnike iz inostranstva pod najpovoljnijim cenama u Srbiji. Ne govorimo samo o popustu za beko frižidere, mašine za pranje sudova i beko ves masine, cene su, zapravo, trajno niske za sve najpopularnije marke koje možete da pronađete kod nas.


Modeli su najnovije generacije pa sa sigurnošću tvrdimo da će i vas, naše kupce, služiti godinama bez ikakvih problema.

 

Beko kombinovani frižideri – #EatLikeAPro

 

Beko kombinovani frižideri su deo kampanje Beko koja se aktivno bori protiv dečije gojaznosti koja će ugroziti preko 70 miliona dece do 2025. godine.


Zdravo čuvanje namernica i njihova zdrava priprema su misija ovog brenda, a „Eat Like A Pro“ je inicijativa da se pokaže da su sve svetske zvezde postale uspešne tako što su vodile zdrave navike. Kako zapravo Beko kombinovani frižideri mogu da pomognu u tome?


Beko nudi više varijanti kombinovanih frižidera sa različitim funkcijama i čak sa 4-oro vrata. EverFresh+ je funkcija koja čuva namernice i do 30 dana sveže uz pomoć optimalne temperature hlađenja.

 

beko


Active Fresh Blue Light se pobrinuo da frižider čuva C vitamin u hrani u prirodnom obliku uz pomoć posebne tehnologije. MultiZone omogućava da se obezbedi dodatni prostor pa da se podesi zamrzavanje u frižideru ili samo hlađenje u zamrzivaču. Neverovatno, zar ne?!


Spisak prednosti koje donose beko kombinovani frižideri se može nastaviti, ali je najveći taj što čuva svežinu i sastav namernica i što omogućava kombinovanje stepena hlađenja od - 24 pa do +10 stepeni.


Imaju različite učinke hlađenja, ali su i među najkvalitetnijima u klasi. Visoki energetski razrezi su pokazatelji vrhunskih učinaka klasičnih zamrzivača i frižidera, ali i kombinovanog modela.

 


Mašine za pranje Beko

 

Beko ima linije mašina za pranje veša i beko masina za sudove. Iskustva su oduvek bila najveća promocija ovih modela. Kod beko ves masine, cene nisu visoke, a učinci pranja profesionalni. Tehnologijom se veš pere kvalitetnije, čuvaju se materijali, a troši se manje energije i deterdženta.


Volumaxx tehnologija obezbeđuje iste kapacitete sa 10% manjim dimenzijama tako da će stati i u najmanja kupatila. Naravno, tu su profesionalni programi za otklanjanje fleka parom, programom za manje gužvanja, a manje količine veša od 1kg opere i osuši za 2 sata. Da, dobro ste čuli, beko ima mašinu za pranje veša koja programom Clean & Wear veš opere i osuši. Za ovakve beko ves masine cene su zaista niske, kada posmatramo kakav je kvalitet pranja.


Ako ste propisno zadivljeni veš mašinama, pročitajte kakve uslove pranja dobijate ako izaberete beko mašinu za sudove. Ceo koncept se zasniva na kvalitetnijem pranju za kraće vreme i veću količinu posuđa koja staje zahvaljujući inovativnom načinu punjenja. Svaka beko masina za sudove, iskustva drugih koristi za unapređenje pranja pa se zato na ovim tačkama koncipira razvoj najnovijih modela.


Najnoviji modeli detaljima oduševljavaju kupce, gornja korpa se pomera u tri položaja, na donjoj se držač escajga rotira za najlakše punjenje, a postoje posebni držači za fiksiranje osetljivih čaša sa stopom…


Neki od novih programa je Fast+ koji pere 3 puta brže ali i dalje efikasno, SteamGloss, AutoDose za optimalnu količinu deterdženta…, a ovo su samo neke od inovacija koje su uvedene i koje su poboljšale učinak pranja.

 

Beko uređaji su, kontinuiranim poboljšanjima, svoje uređaje doveli do perfekcije, a detaljima olakšali svakodnevno korišćenje. Pozovite naše prodavce i saznajte sve o modelima, sniženim cenama i odaberite svoj Beko uređaj!