Da li kupiti samsung mašinu za pranje veša?

Da li kupiti samsung mašinu za pranje veša?
22.12.2021.

DA LI KUPITI SAMSUNG MAšINU ZA PRANJE VEšA?

Samsung je brend koji je deo naše ponude i mi vam ga toplo preporučujemo! On nije samo lider u oblasti proizvodnje telefona i televizora, kvalitetna je i samsung bela tehnika: frižideri, šporeti, samsung masina za pranje i susenje vesa, i drugi proizvodi. Sve su to modeli koji spadaju pod kućne uređaje, a ova kompanija je napravila pravu revoluciju u ovoj oblasti i podstakla konkurenciju da kontinuirano ulaže u razvoj!

 

U razgovoru sa svojim kupcima potvrđujemo da oni vole i samsung usisivače, klima uređaje, sudomašine, samsung ves masine… iskustva su potvrdila da je ova kompanija jednako posvećena razvoju bele tehnike, kao što je to učinila na polju mobilne telefonije, te tako postala najtraženiji brend na tržištu!

 

Ne brinite ni o ceni, kod nas su one trajno niske za sve modele, a uvek postoje i akcije. Mi uvozimo najsavremenije aparate i sarađujemo samo sa proverenim brendovima koji dokazano imaju visok kvalitet svojih uređaja.


Samsung bela tehnika – među najcenjenijim modelima u svetu


Svaki uređaj samsung brenda ima neke od specifičnosti koje olakšavaju korišćenje – frižideri imaju Triple Cooling sistem hlađenja, ploče za kuvanje imaju Virtual Flame tehnologiju, a rerna Dual Cook Flex opciju.


Samsung bela tehnika se ne može zamisliti bez samsung ves masine. Iskustva govore da je ovo odlična opcija za najbolju negu veša, a ko nema prostora za dodatnu sušilicu može uzeti kombinovani model, koju predstavlja odlična samsung masina, sa inovativnim funkcijama pranja i sušenja veša.

 

samsung


Zašto baš samsung mašina za veš?


Novo je to što se štedi do 50% vremena i 20% energije po svakom ciklusu pranja
samsung ves masine. Iskustva kažu da taj procenat može i da raste i zavisi od programa do programa, ali QuickDrive nije jedina pogodnost.


Q-Drum je nova konstrukcija bubnja uz pomoć koje se on okreće u jednom, a ploča na zadnjem delu, u drugom smeru. To donosi rastresitiju odeću, nežnije, a kvalitetnije pranje. Fioke poseduje opciju StayClean da se deterdžent uvek sapere, AddWash je otvor za naknadno dodavanje odeće tokom pranja, a Eco Bubble deterdžent pretvara u mehuriće, pa pere efikasnije čak i u hladnoj vodi.


Ako ste mislili da bolje ne može, ovim funkcijama treba pridodati program za intenzivno pranje, a svaki model je slim i ima ultra tih rad. Pošto smo sigurni da ste oduševljeni, stojimo vam na raspolaganju sa najpovoljnijim modelima koji ima samsung bela tehnika.


Samsung mašina za pranje i sušenje veša


Samsung masina za pranje i susenje vesa radi besprekorno, sa visokim energetskim uštedama tokom pranja i uz efikasan sistem sušenja. Kvalitet se zasniva na tome što ona ima sve performanse kao svaka samsung veš mašina, ali uz dodatnu opciju sušenja.

 

Sušenje je kvalitetno jer je centrifuga pranja 1400 obrtaja – odlično cedi veš i olakšava postupak sušenja. Programa je dosta da bi se pravilno tretirali svi tipovi tkanina, a neki od novih i inovativnih su: osvežavanje vazduhom, sušenje parom, a pored svih korisnih opcija ima i brzo pranje i sušenje za samo 59 minuta. Domaćice su oduševljene!

 

Mi vam garantujemo da ćete minimum 2 godine imati vrhunsku uslugu, a u tom periodu sve kvarove otklanjamo besplatno. Samsung bela tehnika se jako brzo prodaje jer kupci prepoznaju kvalitet pod povoljnim cenama.

 

Postepeno, ovi uređaji ,,otplate’’ sami sebe kroz manju potrošnju energije i tačno doziranje deterdženta. Dodatne opcije su koncipirane tako da se obuhvate čak i najmanje sitnice koje olakšavaju pranje i sušenje veša.

 

Samsung mašine se prepoznaju jer jedine omogućavaju lako dodavanje dodatne garderobe, a to čak i nije njihova najveća prednost. Jednostavno, ne postoji funkcija kojom nećete biti oduševljeni, zato i nudimo ove modele u našoj trgovini!


Osetite učinke profesionalnog pranja, kontaktirajte nas i odaberite najbolji model.