Koenic bela tehnika – zato što je to nemački kvalitet!

Koenic bela tehnika – zato što je to nemački kvalitet!
11.02.2022.

KOENIC BELA TEHNIKA – ZATO šTO JE TO NEMAčKI KVALITET!

Želimo da vam predstavimo belu tehniku izvrsnog kvaliteta marke Koenic. Pored veš mašina, u našem asortimanu raspolažemo i drugim uređajima bele tehnike ovog brenda, koji je popularan i za male kućne aparate. Toliko su efikasni da ćete se zapitati kako ste do sada obavljali poslove bez ovakvog asistenta!

 

Ako se pitate koji kombinovani frizider kupiti, mašinu za pranje veša, mašinu za sudove? Da li vrede i drugi uređaji, kakve su im performanse?, onda dozvolite da vam pružimo neke od odgovora i pomognemo u odluci! Nastavite sa čitanjem i saznajte sve informacije na jednom mestu.


Koenic veš mašina – pravi uređaji za svaku situaciju


Kod nas postoje različiti modeli koenic ves masina koje imaju različite dimenzije i učinke pranja. Svi modeli se pune spreda i peru različite količine veša – 5kg, 6kg i više. Ima različitih koenic ves masina i u segmentu brzine obrtaja centrifuge, buke koje stvaraju tokom pranja, ali i učinke gde ima modela koji peru sa A klasom, ali i onih koje su jeftinije i imaju lošije učinke.


Da bi pronašli jeftine ves masine, akcija je ono što vam treba pa da kupite vrhunski uređaj pod povoljnijim cenama. Mi nudimo ceo asortiman koenic ves masina po najpovoljnijim cenama u našoj zemlji uz garanciju od dve godine i kvalifikovan servis.


Pri biranju ves masine, akcija će olakšati kupovinu, ali još je i bolje kada postoji trajno niska cena za najkvalitetnije modele bele tehnike. Slobodno kupite ovaj brend i imaćete priliku da iskusite profesionalne učinke pranja veša uz minimalnu potrošnju energije i deterdženta. Veća centrifuga bolje iscedi tkanine, ali poseban sistem pranja će obezbediti manje gužvanja i bolju negu materijala. Od toga je teško postići nešto bolje!

 

Koenic


Koji kombinovani frižider kupiti?


Koenic daje odgovor i na dilemu koji kombinovani frizider kupiti, jer nudi nekoliko vrhunskih uređaja različitih zapremina i dimenzija tako da se uklope u svako domaćinstvo. Kombinovani frižider ima deo za hlađenje i deo za zamrzavanje i oba imaju različite zapremine, a za najbolje performanse zamrzivač može biti i dole i gore.


Svaki radi na NoFrost tehnologiji što znači da se neće stvarati led, hrana će biti zdravija, a čišćenje mnogo lakše. I opet, kao što važi za ves masine, akcija postoji i za kombinovane frižidere koji takođe imaju najpovoljniju cenu i dugu garanciju.


Dobro razmislite o pravilnom izboru frižidera jer oni služe za odlaganje i čuvanje hrane. Nepravilnim hlađenjem ne samo da se troši više energije već se i namernice kvare i nisu hranljive, a to je najvažniji cilj rada svakog hladnjaka.


Nemački uređaji su među najkvalitetnijima na svetu


Uređaji nemačke proizvodnje su dokazano među najboljima i najizdržljivijima među svim markama. Reč je o kvalitetu koji se dobija visokim standardima koji se prema nemačkim propisima moraju ispoštovati pa su svi delovi sklapaju u najbolje mašine i uređaje. U svetu je poznata i više nego kod nas, a zadovoljni kupci dovoljno govore da su napravili dobar odabir.


Koenic je proverena marka koja je poznata širom sveta. Pored velikih kućnih aparata ima i male kuhinjske i kućne aparate koji olakšavaju svakodnevne aktivnosti u kući. Jedna od njih je koenic ves masina posvedočenog kvaliteta, ali tu su i linije frižidera, usisivača, mašina za pranje sudova i ostali modeli nemačkog kvaliteta koji rade odlično.


Sve što nudimo je provereno kvalitetno, a modeli su najnovije generacije, dok su najstariji izašli sa proizvodne trake pre samo par meseci.


Na našem sajtu možete pronaći i druge poznate marke, a za svaki brend dajemo garantovano najnižu cenu i dugu garanciju! Pozovite nas za više informacija i detaljnije proverite ponudu i marke koje vas zanimaju. Čekamo vaš poziv!