Bela tehnika LG

Bela tehnika  LG
28.03.2022.

BELA TEHNIKA LG

Slogan kompanije Lg ,,Umetnost inspiriše tehnologiju. Tehnologija upotpunjava umetnost’’ sam po sebi nam govori o kakvim uređajima se radi. Tehnologija ide u korak sa vremenom, a dizajn i stil predstavljaju mešavinu elegancije i prefinjenosti.

 

LG Elektroniks je južnokorejska firma koja ima tradiciju proizvodnje bele tehnike i kućnih aparata dugu šezdeset i četiri godine. Posluju u 118 država širom sveta i cilj im je da svaki dom učine energetski efikasnim uz Lg aparate. Njihovi uređaji će vam olakšati dnevne obaveze na brz i jednostavan način, i tako vam uštedeti vreme ali i novac. U našoj ponudi možete naći lg frižidere, veš mašine ili LG mašina za sušenje veša.Izaberite neki od njihovih proizvoda za svaku prostoriju u kući i napravite dom o kakvom ste oduvek maštali.


LG frižideri


LG frizideri iskustva kupaca koji su već odabrali ovaj aparat govore da su ispunjena sva njihova očekivanja. Visoke performanse i energetska efikasnost postavljaju Lg frižidere na sam vrh liste prilikom kupovine. Hrana u njima ostaje sveža i nepromenjene teksture dugo. Proizvođač vam nudi samostojeće i ugradne modele kao i mogućnost da izaberete kombinovani ili obični frižider.

 

Kapacitet se razlikuje od modela do modela, ali najčešće su u zapremini od 340l, 385 do 600l i preko 600l pa izbor možete lako da prilagodite vašim potrebama. Radi lakšeg održavanja i čišćenja LG frižideri imaju sistem samootapanja. Skoro su bešumni, pa su odlični čak i za kuhinje koje su spojene sa dnevnom sobom. Pogledajte na internet stranicama lg frizideri iskustva koja su pisali zadovoljni korisnici i možda će vam upravo ova iskustva pomoći da lakše izaberete frižider po svojoj meri.

 

LG


LG veš mašine


Kada odaberete Lg veš mašine za svoj dom, znate da dobijate savršeno opran veš. Veliki broj programa za različite vrste tkanina kao i za različite temperature pranja odlika su svakog modela Lg veš mašine. Noviji modeli imaju invertan motor pa je nivo buke koju mašina proizvodi svedena na minimum. Možete je koristiti u bilo koje doba bez bojazni da će vam buka praviti probleme. Mašine imaju u programu Eco pranje za ekonomično kirišćenje mašine za pranje. Digitalni displej omogućava vam lako rukovanje i podešavanje odabranog programa pranja.

 

Na osnovu sprovedene ankete, osam od deset ispitanih korisnika kliknulo bi na ponudu LG ves masine akcija ukoliko bi im se pokazala ponuda u toku skrolovanja, jer ko jednom ima iskustva u korišćenju Lg bele tehnike vrlo rado se ponovo odlučuje baš za proizvode njihove robne marke. Na kvalitet motora dobijate garanciju deset godina pa ta činjenica sama po sebi govori koliko kvalitetne i dugotrajne uređaje dobijate ukoliko se odlučite da im pružite poverenje.


LG mašina za sušenje veša


Lg masina za susenje vesa garantuje vam najbolju negu i sušenje vaše odeće. Vrlo lako možete precizno podesiti temperaturu sušenja pa se neće desiti da oštetite ni najosetljiviju tkaninu. Funkcioniše na principu invertne toplotne pumpe i dok radi lg masina za susenje vesa proizvodi veoma malo buke. Ima veliki broj programa za sve vrste veša, a možete birati mašinu i po maksimalnoj količini veša koju možete sušiti u toku jednog pranja.

 

Sami birate da li želite da vaša LG masina za susenje vesa bude ugradna ili samostojeća zavisno od vaših potreba. Postoji i dodatna funkcija za eco sušenje, funkcija sprečavanja gužvanja kao i za odložen start ili produženo sušenje. Energetska klasa je u najvišem rangu, pa ne morate brinuti o dodatnim troškovima. Velika prednost korišćenja LG masina za susenje vesa je njena mogućnost da uništava više od devedeset posto izazivača alergija i tako brine o zdravlju vas i vaših najbližih.


LG ves masine akcija na našem sajtu vam nudi izbor mašina različitih modela po povoljnim cenama. Pogledajte i modele oštećene lg bele tehnike ukoliko želite dodatno da uštedite novac. Oštećenja su isključivo estetska i ni u kojoj meri ne utiču na ispravnost i kvalitet uređaja koji su u ponudi, a cena im je niža od tržišne.


Na raspolaganju su vam i naši prodavci i operateri koje možete kontaktirati za sva dodatna pitanja i konsultacije. Pogledajte i pronađite model koji u najvećoj meri zadovoljava vaše kriterijume još danas i pozovite za sva dodatna pitanja ili nedoumice.